Në emisionin e sotëm Click, Vigan Qorrolli ishte përballë përfaqësuesve të AAK-së Muharrem Nitaj dhe Arbër Vllahiu

Në emisionin e sotëm Click, Vigan Qorrolli ishte përballë përfaqësuesve të AAK-së Muharrem Nitaj dhe Arbër Vllahiu

Qorrolli deklaroi se AAK-ja u bë prapë hisedare që PDK-ja të vinte në fuqi, edhe pse PDK ka pasur rënie drastike në numra deputetësh, pasi që Nisma ka deklaruar se do të funksionojë e ndarë në parlament, e kjo do të thotë se edhe PDK e AAK do të funksionojnë të ndara si grupe, por të bashkuara për t’i kaluar qështjet e mëdha, shkruan rtv21.tv.

Sipas Qorrollit, pjesa e mesme e Kuvendit të Kosovës do t’i takojë koalicionit PAN, sepse edhe nëse funksionojnë si të ndara, partitë pjesëmarrëse në koalicionin parazgjedhor kanë fituar shumicën e votave, dhe matematikisht janë fitues të zgjedhjeve./21Media