Nitaj ka thënë se listat e publikuara në media për deputetë janë të pa sakta

Nitaj ka thënë se listat e publikuara në media për deputetë janë të pa sakta

Muharrem Nitaj nga AAK ka thënë se listat e deputetëve të cilët kanë dal në media se kanë zënë vend në parlament nuk janë të sakta  dhe se janë rezultate individuale, shkruan rtv21.tv

Nitaj në Click të RTV21 më tej tha se asnjë rezultat nuk është përfundimtarë dhe zyrtarë deri sa të mos ketë një rezultat nga KQZ.

Nitaj më tej tha se këto lista e shpjegojnë një farë trendi mirëpo se ka ende disa vota të cilat nuk janë numëruar deri tani dhe kur kryhet ky proces atëherë mund të flasim për listat përfundimtare./21Media