“Pastrimi i parave, riparimi i aseteve”

“Pastrimi i parave, riparimi i aseteve”

Sistemi i drejtësisë në Kosovës duhet të hetojë dhe luftojë fenomenin e pastrimit të parasë, ndërsa vendi ballafaqohet me mungesë së konfiskimit të pasurisë së fituar në mënyrë jo të ligjshme. Kështu u tha në punëtorinë e organizuar nga Këshilli Prokurorial i Kosovës dhe Këshilli Gjyqësor i Kosovës, së bashku me Ambasadën Britanike me temën “Pastrimi i parave/riparimi i aseteve”.

Përgatiti: Kujtesa Bajrami – Fana./21Media