Panairi “Ekologji(k)a kosovare”

Panairi “Ekologji(k)a kosovare”

Në Panairin “Ekologji(k)a kosovare”, organizuar nga koalicioni i OJQ-ve “Pro Open” u pasqyrua degradimi i mjedisit në vitet e fundit. Në panelin e parë “Politika dhe ambienti”, u diskutua për degradimin e ambientit nga ndërtimi i hidrocentraleve. U tha se vetëm politika mund të vendos për ndërprerje të punimeve.

Përgatiti: Donika Osmani, kamerë: Gyner Muja./21Media