Lidhja Demokratike e Kosovës kritikon presidentin Hashim Thaçi për, siç thonë ata, përfshirje në fushatë zgjedhore. Këto kritika i bënë publike dy kandidatët për deputet nga radhët e koalicionit LDK-AKR, dhe Alternativa, Lumir Abdixhiku dhe Ilir Deda./21Media

Lidhja Demokratike e Kosovës kritikon presidentin Hashim Thaçi për, siç thonë ata, përfshirje në fushatë zgjedhore. Këto kritika i bënë publike dy kandidatët për deputet nga radhët e koalicionit LDK-AKR, dhe Alternativa, Lumir Abdixhiku dhe Ilir Deda./21Media