Haradinaj merr titullin “Misionar i paqes” dhe me medaljen  “Golden Ambassador Richard Holbrooke”

Haradinaj merr titullin “Misionar i paqes” dhe me medaljen  “Golden Ambassador Richard Holbrooke”

Kryetari i AAK-së Ramush Haradinaj është nderuar me titullin “Misionar i Paqes” dhe medaljen “Golden Ambassador Richard Holbrooke” nga Misioni Diplomatik për Paqe dhe Prosperitet dhe Misioni Diplomatik Amerikan për Paqen Botërore. U tha se me këtë titull po nderohet dhe vlerësohet jo vetëm Haradinaj por i tërë kombi shqiptar./21Media