Abrashi: Qytetarët do të fluturojnë me pasaporta të Kosovës në linjën ajrore Kosovë-Serbi

Abrashi: Qytetarët do të fluturojnë me pasaporta të Kosovës në linjën ajrore Kosovë-Serbi

Flasim në vijim për aspekte të marrëveshjes së nënshkruar më 4 shtator në Uashington, në të cilën janë përfshirë projekte madhore të infrastrukturës që e lidhin Kosovën me Serbinë dhe vendet e rajonit./21Media