Absurde: A i duhet Kosovës Kryesia Kuvendit?!

1 min read

Opozita: Dështimi i mbledhjeve papërgjegjësi e pozitës
KDI: Të sanksionohen ata që nuk marrin pjesë në mbledhjet e kryesisë

Për të gjashtën herë me radhë, dje Kryesia e Kuvendit dështoi të mbajë mbledhjen e rregullt, për shkak të mungesës së disa nënkryetarëve. Kjo ngjalli reagime të opozitës dhe të monitoruesve të punës së Kuvendit.(Teksti-Kujtesa Bajrami – Fana
Kamera: Lulzim Fana) ./21Media