Absurde: Edhe Kryesisë i mungon kuorumi!

Opozita kritikon pushtetin për ikje nga angazhimet parlamentare
Në mungesë të kuorumit ka dështuar mbledhja e kryesisë së Kuvendit të Kosovës. Dy partitë opozitare, PDK dhe AAK kritikuan partinë në pushtet për mungesë përgjegjësie në angazhimet parlamentare. Opozita e konsideruan të rëndësishëm debatin parlamentar për gazsjellësin./21Media

Back to top button