Diskutohet dhënia e statusit investitor strategjik për “Kosmonte Foods”

Ministrja Hajdari thotë se kjo kompani nuk ka asnjë padi 
 Mes përplasjeve e akuzave pozitë dhe opozitë është shqyrtuar vendimi për dhënien e statusit investitor strategjik, për subjektin “Kosmonte foods Sh.P.K”. Opozita thotë se kjo kompani ka shumë mangësi për t’u shpallur investitor strategjik, ndërsa, ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari, thotë se ndaj kompanisë në fjalë nuk është ngritur asnjë padi./21Media

Back to top button