Afro 300 milionë euro ka arritur buxheti për shëndetësi

Opozita thotë se është i pamjaftueshëm

Afro 300 milionë euro ka arritur buxheti për shëndetësinë në Kosovë, por i njëjti është cilësuar I pamjaftueshëm për të sanuar gjendjen në këtë sektor që cilësohet buzë kolapsit. Një Komision Ekzekutiv për Shëndetësi i udhëhequr nga Kryeministri Kurti megjithatë, vlerësohet se nuk ka arritur të japë rezultate përveç që ka krijuar huti dhe përzierje kompetencash./21Media

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button