Qeveria: Vendimi për targat përfshinë edhe brengat e ndërkombëtarëve

Opozita: Veprimi njëanshëm i qeverisë rrezikon marrëdhëniet me partnerët ndërkombëtarë

Qeveria thotë se vendimi për targat u ndërmor duke pasur parasysh edhe shqetësimet e ndërkombëtarëve dhe se të njëjtit kanë qenë në dijeni. Sipas qeverisë, ky vendim është në përputhje me ligjin duke ruajtur paqen dhe sigurinë në vend. Opozita vlerëson se vendimi i njëanshëm i qeverisë rrezikon marrëdhëniet me partnerët ndërkombëtarë, kurse në partinë në pushtet Lëvizjen Vetëvendosje thonë se presioni i ndërkombëtarëve duhet të bie mbi Serbinë./21Media

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button