Ahmeti: BDI fiton në Çair, Haraçinë dhe 8 komuna tjera

Lideri i Bashkimit Demokratik për Integrim në Maqedoninë e Veriut, Ali Ahmeti ka njoftuar se ka fituar në 7 komuna, ndërkaq për Tetovën dhe Gostivar tha se procesi ende nuk ka përfunduar.
“Në rrethin e dytë BDI fiton në Strugë, në Kërçovë, në Dollnen, në Çair, në Bogovinë, në Tearcë dhe në komunën e Haraçinën”, tha Ahmeti, transmeton TV21.
“Në proces të papërfunduar në Tetovë dhe Gostivar”, tha më tej ai.
Ndërkaq në rrethin e parë BDI ka fituar në Likovë, Pllasnicë dhe Saraj./TV21

Back to top button