Synon përmirësimin me energji elektrike për bizneset

Synon përmirësimin me energji elektrike për bizneset

Aleanca Kosovare e Bizneseve ka nënshkruar Memorandum Mirëkuptimi dhe Bashkëpunimi në mes  të KEDS-it dhe KESCO-s, për të përmirësuar furnizimin me energji elektrike./21Media