Premton lehtësia për bizneset dhe tatim paguesit

Premton lehtësia për bizneset dhe tatim paguesit

Kryetari i PDK-së njëherësh kandidat për kryeministër i kësaj partie, Kadri Veseli, i shoqëruar nga ministri i Financave Bedri Hamza, kanë vizituar Administratën Tatimore të Kosovës. Veseli theksoi theksoi se nëpërmjet luftës kundër korrupsionit në Ministrinë e Financave sot kemi një ekonomi më të drejtë e me mundësi të barabarta./21Media