Aktuale: Ngritja e çmimeve!

1 min read

Qytetarët kërkojnë ndërhyrjen e Qeverisë

 Ngritja e çmimeve të energjisë elektrike, naftës, vajit, sheqerti, miellit, por edhe shumë produkteve të tjera ushqimore në Kosovë vazhdon të jetë problem për qytetarët. Qytetarët dhe shoqata për mbrojtjen e konsumatorit kërkojnë nga  qeveria që të reagojë./21Media