Masat e reja, gastronomët paralajmërojnë protestë…

Tashme Qeveria ka miratuar masat e reja anticovid qe përfshijnë zgjatjen e orarit te gastronomisë deri ne orën 23 si dhe shkurtimin e orarit të kufizimit te lëvizjes nga ora 24 deri në orën 5 të mëngjesit. Por gastronomet nuk janë të kënaqur me këto masa. Ata kane paralajmëruar për sonte protestë!/21Media

Back to top button