U bënë të ditura edhe disa qëndrime të PDK-së për zgjedhje parlamentare dhe lokale

U bënë të ditura edhe disa qëndrime të PDK-së për zgjedhje parlamentare dhe lokale

PDK-ja bëri të ditur se analisti politik Ardian Kastrati iu bashkua kësaj partie. Kryetari në detyrë i PDK-së Enver Hoxhaj bëri të ditura edhe disa qëndrime të udhëheqjes së kësaj partie për zgjedhje parlamentare dhe për zgjedhjet e ardhshme lokale. /21Media