Përfunduan miqësoret mes shteteve, të cilat ishin në kuadër të programit të sontëm, me ç’rast pati rezultate interesante.

Ndeshjet më interesante të këtij programi ishin ajo mes Anglisë e Austrisë dhe Gjermanisë e Danimarkës, ku Anglia shënoi fitore minimale kurse Gjermania u ndal me barazim.

Kombëtaret si ajo e Holandës dhe e Gjermanisë nuk arritën që në ndeshjet e sotme të nxjerrin më shumë se një barazim, kurse Anglia dhe Franca shënuan fitore kundër rivalëve të tyre, respektivisht Austrisë dhe Uellsit.

Rezultatet përfundimtare të ndeshjeve miqësore mes shteteve, që ishin të parapara të zhvillohen sot, i gjeni më poshtë.

Bjellorusia – Azerbajxhani 1:2

Bosnja dhe Hercegovina – Mali i Zi 0:0

Norvegjia – Luksemburgu 1:0

Holanda – Skocia 2:2

Rumania – Gjeorgjia 1:2

Anglia – Austria 1:0

Gjermania – Danimarka 1:1

Franca – Uellsi 3:0.