Anomali: Mbikalimet që nuk shfrytëzohen!

Objektet e ndërtuara prej sa kohësh janë shndërruar në deponi mbeturinash
Mbikalimet në Prishtinë në Qagllavicë dhe në Fushë Kosovë, janë bërë deponi mebutinash dhe vend për njerëz të pastrehë, dhe jo ebjekte që janë destinuar për përdorim të qytetarëve për të kaluar rrugët që paraqesin rrezik për këmbesorët.(Teksti&kamera: Shqipe Miftari)/21Media

Back to top button