Qytetarët shprehin pakënaqësi për nivelin e shërbimeve mjekësore 

Qytetarët shprehin pakënaqësi për nivelin e shërbimeve mjekësore 

Përqendrimi i energjive më të mëdha të institucioneve shëndetëore në betejën me virusin korona në këto rrethana pandemie mbase është krejt i natyrshëm. Mirëpo, ka ankesa ndër pacientë me sëmundje të tjera se janë lënë anash. Këta pacientë dhe familjarët e tyre shprehin pakënaqësi me nivelin e shërbimeve mjekësore./21Media