Albulena Haxhiu: Nuk ka pasur transparencë

Albulena Haxhiu: Nuk ka pasur transparencë

Ministrja e Drejtësisë, Albulena Haxhiu, në një konferencë për media bëri të ditur se ka anuluar konkursin për noterët e rijnë, pasi sipas saj, nuk ka pasur transparencë dhe se nuk mund ta shtyjë përpara këtë proces të komprometuar qe është përcjell me parregullsi.(Teksti- Aurela ELSHANI, kamera-Orhan BYLYKBASH)./21Media