Arifi: Reciprociteti Kosovë- Serbi, lojë politike! (Video)

“Shqiptarët në Serbi të kenë trajtim të barabartë me serbët në Kosovë”
I dërguari i SHBA-së Escobar dhe i dërguari i BE-së Lajçak as kësaj here nuk u takuan me përfaqësuesit e shqiptarëve të Luginës së Preshevës. Kryetari i Preshevës Shqipërim Arifi reciprocitetin Kosovë – Serbi në fazën e tanishme e quan lojë politike. Këmbëngul që shqiptarët në Serbi të këën trajtim të barabartë me serbët në Kosovë. E intervistoi kolegia Miranda Beqaj./21Media

Back to top button