ARKEP arsyeton IPKO-n për mesazhet e mirëseardhjes në Serbi(Video)

1 min read

Rahimi: Kjo ka ndodhur si çështje e marrëveshjes së roaming-ut .- Kusari: Pse aktivizohet MTS dhe jo Vala?.- Lekaj: Dyshoj se ka antena që nuk mund të kontrollohen Ajvazi: Antenat në kultet fetare janë të kufizuara në monitorim

Komisioni për Ekonomi, Industri, Ndërmarrësi dhe Tregti ka vizituar ARKEP-in për të marrë më shumë informacione në lidhje me mesazhet që u dërgon operatori serb MTS atyre që kalojnë përreth zonës së Manastirit të Deçanit e që kanë numër të operatorit të IPKO-s./21Media