Arrestimi i zyrtarëve policorë.- Shillova: Është arrestuar edhe një biznesmen nga Kaçaniku.-Spahiu: Kanë pranuar ryshfet me ndërmjetësimin e zyrtarit të MPB-së

Arrestimi i zyrtarëve policorë.- Shillova: Është arrestuar edhe një biznesmen nga Kaçaniku.-Spahiu: Kanë pranuar ryshfet me ndërmjetësimin e zyrtarit të MPB-së

Pas arrestimit të zyrtarëve policor dhe një zyrtari të ministrisë Punëve të Brendshme për marrje të ryshfetit, në konferencë për media Policia e Kosovës i konsideroi “grup kriminal”. Shefi i hetimeve në Policinë e Kosovës, Riza Shillova bëri të ditur se përveç zyrtarëve policorë është arrestuar edhe një biznesmen nga Kaçaniku./21Media