Të dyshuarit janë dërguar në Gjykatën Themelore Prizren

Të dyshuarit janë dërguar në Gjykatën Themelore Prizren

Dje në Prizren, janë arrestuar dy të dyshuar një mashkull K-Shqiptar dhe një femër Shqiptare shtetase e Shqipërisë nën dyshimin se janë marr me prostitucion.

Në raportin e dërguar nga policia thuhet se të dyshuarit janë dërguar në Gjykatën Themelore Prizren në procedurë të shpejtë te cilët pas mbajtjes se seancës gjyqësore janë liruar ./21Media