Arrestohet një person i dyshuar për dhunimin e një të miture

Policia njofton se të mërkurën rreth orës 20:00 është arrestuar si i dyshuar për dhunim. Siç bën të ditur policia përmes një njoftimi për media me datë 29 mars 2023, rreth orës 13:30, nё stacionin Policor Klinё ka ardhur prindi i viktimës, dhe e ka paraqitur si person tё zhdukur vajzёn e tij (tё mitur).

“Ankuesi deklaron se vajzën e ka kërkuar nё disa lokacione por nuk e ka gjetur, i njëjti ka deklaruar se kishte informacion se vajza e tij ndodhet ne qytetin e Mitrovicës.Pas njё pune intensive tё hetuesve tё Stacionit Policor Klinё, me datё 29.03.2023, rreth orёs 20:00, ka arritur ta identifikoj lokacionin e personit tё dyshuar dhe i njёjti ёshtё arrestuar.”, thuhet në njoftimin./21Media

Back to top button