Në këtë shkollë ndalohet dëgjimi i këngës së Miley Cyrus

Administratorët në një shkollë fillore në Wisconsin ndaluan në një klasë të parë të dëgjohet dueti i Miley Cyrus dhe Dolly Parton që promovonte pranimin e LGBTQ sepse kënga “mund të perceptohej si e diskutueshme”.

Nxënësit në Shkollën Fillore Heyer në Waukesha kishin përgatitur një interpretim të “Rainbowland” për koncertin e tyre pranveror, por zyrtarët e shkollës e goditën këngën nga formacioni javën e kaluar. Prindërit në rreth thonë se vendimi është marrë sepse kënga inkurajon pranimin e LGBTQ dhe i referohet ylberit.

James Sebert konfirmoi për Fox6 se administratorët e kishin hequr “Rainbowland” nga koncerti i klasës së parë sepse mund të mos ishte “i përshtatshëm për moshën dhe nivelin e pjekurisë së studentëve”. Ai përmendi gjithashtu një politikë të bordit të shkollës kundër ngritjes së çështjeve të diskutueshme në klasa.

Sebert ka ndaluar më parë shfaqjen e ylberëve dhe flamujve të krenarisë në klasat e Waukesha dhe pezulloi punën e barazisë dhe diversitetit të distriktit shkollor në vitin 2021./21Media

Back to top button