Pritshmëritë për reformim dhe avancim të cilësisë

Pritshmëritë për reformim dhe avancim të cilësisë

Arsimi prej vitesh është me mangësi dhe dobësi. Një fushë që kërkon hapa konkretë përpara. Pritshmëritë nga qeveria e re janë që të ketë reformim në arsim dhe të avancohet cilësia./21Media