Kreativitetin e saj është duke e përdorur tash e një kohë të gjatë në piktura të qëndisura. Bëhet fjalë për artisten Vera Shimunia e cila po merr vëmendje të shumta me peizazhe të ndryshme të qëndisura.

Kështu ajo kap pamje të ndryshme duke filluar nga lulet dhe pemët e ndryshme./21Media 

, a