Artistja që bën tatuazhe dhe fsheh plagët e njerëzve

Plagët mund të përkthehen si përvoja jetësore dhe disa njerëz janë shumë krenarë për to. Megjithatë, njerëzit e tjerë do të preferonin të mos i kishin ato dhe madje të veshin rroba që u lejojnë t’i mbulojnë.
Përballë kësaj situate, artistja Raquel Gauthier ka përdorur të gjithë talentin e saj për t’i kthyer ato shenja në lëkurë në dizajne artistike të krijuara me dorë me bojë. Nëpërmjet llogarisë së saj në Instagram, Raquel ndan me botën historitë prekëse, shkruan BrightSide.
Disa nga transformimet më të admirueshme të plagëve që u bënë art i pastër./21Media

Back to top button