Artistja ruse e cila krijon figura kafshësh në fytyrën e saj me makijazh

 

Volkolupova Maria Alexandrova, 30 vjeçarja nga Rusia është artiste makijazhi.

Kjo artiste arriti të bëhet hit në mediet sociale rreth botës me krijim të figurave të ndryshme, kryesisht të kafshëve.

Volkolupova këto figura i krijon me anë të makijazhit.

Volkulopova me këtë rast ka thënë se për krijimin e këtyre figurave është inspiruar nga fëmjët e saj. Një ditë, vajza e saj më e madhe e luti që të vizatonte një figurë në fytyrën e saj, dhe pikërisht këtu edhe i lindi ideja që të krijojë figura interesante me makijazh.

Ajo ka thënë se figurat i krijon bazuar në filmat e ndryshëm vizatimor./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button