Astrit Islami, 31-vjeçar nga fshati Dashec i Skenderajt, disa muaj më herët ishte diagnostifikuar me sëmundjen Leukemi Akute dhe për shërimin e tij ka qenë e domosdoshme të dërgohet jashtë vendit.

Astriti ishte trajtuar në Turqi dhe ka bërë transplantin e palcës kockore nga vëllau i tij, mirëpo fatkeqësisht Astritit i është rikthyer sëmundja dhe gjendja e tij shëndetësore është kritike.

Pas përkeqësimit të gjendjes, Astriti është rikthyer në Turqi dhe ka filluar trajtimin mjekësor. Kosto për trajtim dhe transplant të palcës kockore kushton 150 mijë euro prej të cilave 30 mijë janë siguruar nga Fondi i Sigurimeve Shëndetësore të Kosovës, mirëpo pjesa tjeter është e papërballueshme për familjen e Astrit Islamit, andaj kërkohet ndihma e qytetarëve.

Çdo cent nga ju ka vlerë të madhe për Astritin,
Mund të kontriboni përmes llogarise Bankare
Raiffeisen Bank Kosovo
Emri i mbajtësit te llogarisë: Fatmir Islami (Babai)
Nr. I llogarisë(IBAN): 1501070000168757 (Per Kosovë)
Nr. I llogarisë(IBAN): XK051501070000168757 (Per donacione jashte Kosovës)
Swift Kodi: RBKOXKPR
Adresa: Dashec, Skenderaj
Numrat kontaktues: Fatmir Musli Islami (Babai): 049-848-609 & 045-332-101
Arbios Fatmir Islami (Vllau): 049-338-872

APEL PËR NDIHMË
Astrit Islami, 31 vjeçar nga fshati Dashec i Skenderajt disa muaj më herët ishte diagnostifikuar me…

Posted by Ndihmë per Astrit Islamin on Saturday, August 22, 2020