Autostrada Shkup – Prishtinë, e pa pastruar nga bora

Reshjet e dëborës kanë vështirësuar qarkullimin në autostrada si dhe në rrugë të tjera.
Ndër rrugët e bllokuara është Autostrada Shkup – Prishtinë.
RTV21 ka siguruar disa pamje nga kjo rrugë, e cila shihet se është e pa pastruar nga bora./21Media

Back to top button