Avdyli: Problemet në sektorin energjetik janë të lidhura me 20 vjeçarin e kaluar

1 min read

Deputeti i Listës “Guxo”, Haxhi Avdyli, sonte në Rtv21 tha se kriza energjetike është krizë globale.

Sipas tij, disa deputetë po duan të thonë se kriza dhe çdo gjë në Kosovë fillon më 14 shkurt dhe siç tha ai, dhe ne nuk bënë të shikojmë para 14 shkurtit.

Ai tha se problemet e sektorit energjetik janë të lidhura me 20 vjeçarin e kaluar. Tutje, Avdyli përmendi disa nga problemet me të cikat është ballafaquar sektori energjetik në Kosovë.

Ndryshe, Qeveria sonte ndau 10 milionë euro për tejkalimin e krizës energjetike./21Media