Bahtiri: Mbrëmë e kam uruar Hamzën

Kryetari në largim i Komunës së Mitrovicës, Agim Bahtiri, ka falënderuar qytetarët që ia besuan votën në zgjedhjet lokale, që u mbajtën të dielën.
Ai ka thënë se ia ka uruar fitoren kandidatit të Partisë Demokratike të Kosovës, Bedri Hamza, dhe se e ka siguruar të që punët do të jenë të përgatitura kur ky i fundit të shkon në komunë.
Ndryshe, Bahtiri sipas rezultateve të KQZ-së, ka arritur të marrë 34.40% të votave apo 10 mijë e 279 vota./21Media

Back to top button