Projektligji për rimëkëmbje ekonomike

Projektligji për rimëkëmbje ekonomike

Pas miratimit të buxhetit të rishikuar, ministrja e Financave, Hykmete Bajrami, po kërkon nga Kuvendi edhe shqyrtimin dhe miratimin e pakos për rimëkëmbje ekonomike. Ministreja Bajrami  bën të ditur se për adresimin e krizës shëndetësore e në veçanti për çështje ekonomike, Ministria e Financave ka sponsorizuar një projektligj horizontal me një fond prej 385 milionë euro./21Media