Bashkëpunimi i qytetarëve me Policinë rritë sigurinë në komunitet

Siguria në komunitet

Komunat e Kosovës ballafaqohen me shumë sfida kur është në pyetje siguria në komunitet. Kështu u tha në takimin e 19 të Këshillit Ekzekutiv të Komiteteve Lokale për Siguri Publike, të organizuar nga Policia e Kosovës. Në këtë takim u bë e ditur se në të gjithë Kosovën janë 71 komitete lokale për siguri publike, të cilat bashkëpunojnë me komunat dhe Policinë e Kosovës për të rritur sigurinë në komunitet./21Media

 

Back to top button