Berluskoni adopton 5 qengja!

Berlusconi ka adoptuar pesë qengja duke i shpëtuar nga vdekja

Këtë vit fushata e ndërmarrë nga Michela Brambilla, “për të ndaluar vrasjen” e qengjave mbështetet dhe nga ish- kryeministri italian, Silvio Berluskoni.

Berluskoni, ka adoptuar pesë qingja duke i shpëtuar nga vdekja, pasi zbuloi, ish -kryeministri  me një xhest konkret, ka zgjedhur t’i bashkohet fushatës së pashkëve për mbrojtjen e kafshëve.

Nëpërmjet sloganit “Për pashkë, zgjidh jetën, zgjidh vegjetacionin”, Berluskoni ka postuar dhe një foto së bashku me një qengj.

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button