Beteja me shëndetin mendor, Angelina Jolie kishte paguar një vrasës për ta vrarë vetën

Angelina Jolie pranoi se ka paguar një vrasës për ta vrarë vetën.

Aktorja, 47 vjeç, ka qenë i hapur për t’u përballur me çështjet e shëndetit mendor gjatë gjithë jetës së saj, duke përfshirë në karrierën e saj të hershme kur ajo ish keq, saqë ndjeu nevojën për të kontaktuar me një vrasës që t’i merrte jetën.

Ylli I Lara Kroft: Tomb Raide rpër herë të parë u përpoq të vetëvritej vetëm 19 vjeç, sipas njoftimeve. Por kur mbushi 22 vjeç, ajo hartoi një plan për t’i dhënë fund jetës së saj në një mënyrë që familja e saj të ishte në gjendje ta kuptonte më mirë, ose kështu mendonte, ndërsa punësonte një vrasës me pagesë për ta vrarë.

Në një intervistë meThe Face, Jolie shpjegoi se si faji ishte një nga faktorët përcaktues në marrjen në konsideratë të një pale të tretë për të kryer vdekjen e saj.

“ Nuk janë aq të vështira për t’u gjetur në New York…Sado e çmendur të duket, mendoj se shumë njerëz e konsiderojnë vetëvrasjen kur janë të rinj,” tha Jolie.

Ajo vazhdoi: Isha shumë e vetëdijshme se kaq shumë njerëz përreth meje, si nëna ime, do të ndiheshin sikur të mos jepnin sa duhet ose të bënin sa duhet po të kisha marrë jetën time.”

“Kështu që zgjidhja ime për këtë ishte nëse dikush tjetër do të më kishte marrë jetën – si në një ‘grabitje’ – atëherë do të ishte vrasje .”

Aktorja arriti deri në porosinë e kontraktuesit vrasës dhe kishte plane për të marrë para në dorë gjatë një kohe të caktuar, kështu që nuk kishte një copë të madhe në llogarinë time bankare ‘ drejtuar vrasësit.
Por çuditërisht, ishte vetë vrasësi që e bindi Jolie të mos e merrte vetë jetën duke përdorur metodën joortodokse.

Ajo tha: Ai ishte një njeri mjaft i ndershëm dhe më pyeti nëse mund ta mendoja dhe ta telefonoja përsëri brenda dy muajsh.

“Diçka ndryshoi në jetën time dhe mendova se do ta përmbaja,” pranoi Jolie.
Beteja e aktores me shëndetin mendor nuk mbaroi kur ajo vendosi të anulojë rezervimin e saj me vrasësin, por ajo ka qenë në gjendje të adresojë diagnozën e saj të çrregullimit të stresit post-traumatik (PTSD) në momentet e fundit.

Vitin e kaluar, ylli i Eternals tha për The Times: “Kam pasur një jetë shumë të bekuar, por kam pasur sfidat e mia. Kam pasur PTSD.”/21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button