Bettel: Kosova dhe Serbia duhet të gjejnë zgjidhje (Video)

Për dialogun Kosovë – Serbi u prononcua edhe kryeministri i Luksemburgut, Xavier Bettel, gjatë vizitës së tij zyrtare në Tiranë. Ai tha se është e nevojshme që Kosova dhe Serbia të gjejnë zgjidhje të përbashkët. Deklarimi i tij u bë në konferencën e përbashkët për media me kryeministrin e Shqipërisë, Edi Rama.

Back to top button