Escobar në Beograd: “Sovraniteti nuk duhet të vihet në pikëpyetje” (Video)

I dërguari i posaçëm amerikan për Ballkanin, Gabriel Eskobar, nga Beogradi i kërkoi Kosovës dhe Serbisë zotimin se nuk do të ketë përdorim të dhunës. Ai tha se qëllimi i vizitës së tij në Kosovë dhe në Serbi ishte mbështetja e përpjekjeve të Bashkimit Evropian për të zgjidhur çështjen e tabelave të regjistrimit dhe të dokumenteve./21Media

Back to top button