Kryeministri Rama ironizoi me arrestimin e dy rusëve dhe ukrainasit (Video)

“Të thuash që po bëj spiunazh duke fotografuar ato mbetje të komunizmit, qesharake”
Kryeministri i Shqipërisë Edi Rama ironizoi me arrestimin e dy rusëve dhe ukrainasit në Gramsh. U shpreh se të thuash që po bëj spiunazh me veturë sportive duke fotografuar ato mbetje të komunizmit është shumë qesharake.

Back to top button