Bizneset e veriut të Mitrovicës ankohen…

Përfaqësuesit e bizneseve të  veriut   paraqiten një varg  problemesh

Për herë të parë rreth 20 biznese që veprojnë në veri të Mitrovicës, morën pjesë në takimin e organizuar nga Oda Ekonomike e Kosovës në bashkëpunim me Ministrinë e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural dhe organizatën jo qeveritare “Aktiv” nga Mitrovica e Veriut. Në këtë takim bizneset janë informuar për mënyrën e qasjes në subvencionet e Ministrisë së Bujqësisë, ndërsa thanë se po përballën më shumë probleme./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button