Në Opterushë të komunës së Rahovecit u shënua 18-vjetori i rënies së dëshmorëve dhe martirëve të këtij fshati, ku u tha se gjatë vitit 1999, është kryer gjenocid mbi popullin shqiptar./21Media

Në Opterushë të komunës së Rahovecit u shënua 18-vjetori i rënies së dëshmorëve dhe martirëve të këtij fshati, ku u tha se gjatë vitit 1999, është kryer gjenocid mbi popullin shqiptar./21Media