Kryeministri Hoti vizitoi dy ndërmarrje prodhuese në Drenas dhe në Ferizaj

Kryeministri Hoti vizitoi dy ndërmarrje prodhuese në Drenas dhe në Ferizaj

E virusi korona shkaktoi pasoja të mëdha edhe në ekonomi.

Kryeministri Avdullah Hoti vizitoi dy ndërmarrje prodhuese: njërën në Drenas dhe tjetrën në Ferizaj.

Bizneset edhe me këtë rast shtruan nevojen që sa më parë të miratohet

rishikimi i buxhetit dhe të nis praktikisht mbështetja financiare në funksion të zbutjes së dëmeve nga pandemia.  /21Media