[embed]https://www.youtube.com/watch?v=gD4WJg4n86Y&feature=youtu.be[/embed]

Rendimentet deri në gjashtë mijë kilogramë për hektarë

Në kohë pandemie krizë dhe ngecje në shumë fusha. Mirëpo edhe në këto rrethana po zhvillohen korrje-shirjet.Kolegu Bahtir Cakolli raporton nga arat e komunës së Vitisë./21Media