Bizneset kritikojnë zvarritjen e rishikimit të buxhetit

“Me inate ndërpartiake thellojnë pasojat ekonomike në kohë pandemie”

Bizneset janë në pritje të rishikimit të buxhetit të shtetit dhe të përkrahjes për zbutjen e pasojave nga koronavirusi. Kritikojnë deputetët që, siç thuhet, për kalkulime të veta politike,  po zvarrisin jetësimin e pakos emergjente fiskale dhe miratimin e marrëveshjeve ndërkombëtare, që do të ishin një pikënisje për rimëkëmbje ekonomike në këtë kohë pandemie.(Teksti- Kujtesa Bajrami FANA, kamera- Lulzim FANA)./21Media

Artikuj të ngjashëm

Back to top button
close button