Bogujevci: Jemi në proces të anëtarësimit në Këshill të Evropës

Nënkryetarja e Kuvendit, Saranda Bogujevci, tha se Kosova është në proces të anëtarësimit në Këshillin e Evropës dhe bëri me dije se për këtë çështje ka një mbështetje të madhe. Bogujevci, foli në Kuvendin e Kosovës, pak ditë pas paraqitjes së parë në seancën plenare të Asamblesë Parlamentare të Këshillit të Evropës./21Media

Back to top button