Mazrreku: Procesi i liberalizimit të vizave ndaj Kosovës nuk është fer

“Vendosja e kushteve të reja mund ta çojë këtë proces në pafundësi”
Procesi i liberalizmit të vizave në raport me Kosovën nuk është fer dhe i bazuar në atë që do të duhej të bazohej vendimi i Këshillit të BE-së tha njohësi i integrimeve evropiane Avni Mazrreku. Në një intervistë për magazinën informative 21drejtpërdrejt Mazrreku tha se politika e vendosjes së kushteve të reja mund ta çoj këtë proces në pafundësi!/21Media

Back to top button